Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Deși își definitivase lotul înainte de startul Ligii 2, formația din Valea Domanului a mai realizat zilele aceastea încă două transferuri. CSM Reșița s-a întărit în compartimentul ofensiv cu doi atacanți foarte tineri!

Primul este Tudor Cociș, atacant de bandă dreaptă, în vârstă de 19 ani, care a jucat ultima dată la CSC Șelimbăr, formație care evoluează în Liga 2. Celălalt fotbalist legitimat de rosso-neri este Andrei Lascu, atacant în vârstă de 22 de ani, care a activat ultima dată la FC Brașov.

Așadar, antrenorul Călin Cheregi mai are două opțiuni în plus pentru atac de acum înainte, având în vedere că în acest moment avea apți în lot doar doi atacanți, pe Ciprian Rus și Joseph Godwin. Aboubacar Gakou are în continuare probleme medicale.

Formația pregătită de caransebeșeanul Dan Alexa, FC Brașov, n-a primit licența pentru Liga 2, astfel că jucătorii s-au reorientat către echipe care evoluează în liga secundă. În locul Brașovului va juca Progresul Spartac în ediția 2023/2024 a Ligii 2.

În etapa a II-a, CSM Reșița va întâlni duminică, în deplasare, Ceahlăul Piatra Neamț, formație antrenată de Cristian Pustai.

JCS-Ștefan Moraru