CSM Reșița, punct prețios pe terenul Rapidului! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a reușit o remiză albă, 0-0, în deplasarea de la FC Rapid București, în etapa a XIV-a a Ligii 2!

Chiar dacă Rapidul a dominat pe parcursul întregului meci, rosso-nerii și-au creat câteva ocazii bune de-a înscrie prin Laurențiu Breșneni și Laurențiu Buș, dar fără succes. Acesta a fost penultimul meci al Reșiței din acest an. Elevii lui Minteuan mai au de jucat cu Ripensia Timișoara, în etapa viitoare.

„A fost un meci intens, știam că Rapidul are de la mijloc în sus jucători de calitate. Am acceptat acea dominare a lor și am încercat să-i surprindem pe contraatac, dar nu am reușit. Șansele noastre au venit din atacuri poziționale și din faze fixe. Părerea mea este că acest meci meritam să-l câștigăm, deoarece am avut ocazii destul de bune de-a marca. Este clar că nu sunt mulțumit de rezultatele din aceste deplasări pe care le-am avut, mă așteptam la mult mai mult, dar asta este. Am obținut un punct, trebuie să ne concentrăm pe meciul de acasă și să-l câștigăm. Cu încă trei puncte vom fi bine. Îmi felicit băieții pentru efortul depus, dar pentru a putea să câștigi trebuie mult mai multă implicare pe ambele faze, atât pe cea de atac, cât și pe cea de apărare. Mai avem un meci și eu zic că de la anul vom arăta mult mai bine. De la anul vom putea spera la mai mult”, a declarat Alin Minteuan, antrenorul CSM Reșița.

CSM Reșița: Cobrea – Dudea (cpt.), L. Acka, Szijj, Danci, Breșneni, Dat, Dumitraș, Laur. Buș, Astafei și Bagherea. Rezerve: Zimmermann – D. Ciobanu, Rob. Boboc, Rasoveanu, N. Popescu, Chera, Brînzan, Matulevicius, Ad. Ilie.

În ultimul joc din 2020, rosso-nerii vor întâlni sâmbătă, 5 decembrie, de la ora 11:00, acasă, Ripensia Timișoara.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO-Miruna Maria Mihancea