Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița va juca luni, 23 septembrie, de la ora 16, în deplasare, cu CSM Slatina, în etapa a VII-a a Ligii 2! Reșița și Slatina vin fiecare după primul eșec din acest sezon al Ligii 2!

Rosso-nerii au fost învinși de Csikszereda, scor 2-3, în timp ce Metalul Buzău a învins la limită pe Slatina. În clasament, cele două formații au câte 11 puncte, ocupă locurile 7 și 8, iar Slatina este echipa cu a doua cea mai bună apărare din liga secundă. Formația antrenată de Daniel Oprescu a încasat doar 3 goluri, în timp ce formația lui Flavius Stoican a încasat 8 goluri în 7 etape.

„Ne dorim să continuăm forma bună arătată în ultima perioadă și vrem să avem o evoluție consistentă în meciul cu Slatina. Am marcat două goluri cu liderul Csikszereda, adică împotriva unei echipe care și-a anunțat candidatura să promoveze. Trebuie să fim foarte atenți la partida cu Slatina, mai ales pe partea defensivă. De asemenea, vom întâlni o echipă a Slatinei care stă foarte bine din punct de vedere devensiv. Anul trecut am făcut 0-0, n-am putut să le desfacem apărarea, chiar dacă am avut câteva situații bune de a marca. Cu siguranță ne va aștepta un meci greu, dar mergem încrezători că putem scoate un rezultat bun. Avem jucători care au calitate și care pot decide soarta unei partide. Avem un joc plăcut, care este bazat pe posesie și avem speranțe că vom face o partidă mare. Este important ca mental să nu clacăm, mai ales că n-am obținut niciun punct în etapa trecută. Va fi un meci de care pe care, Slatina este o echipă care pierde greu acasă. Slatina și Reșița sunt două echipe rănite, care n-au reușit să ia niciun punct în etapa trecută.”, a declarat antrenorul Flavius Stoican.

JCS-Ștefan Moraru

Adaugă comentariu