CSM Reșița pierde pe final cu Petrolul - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a pierdut la limită, scor 0-1, partida de sâmbătă, 3 aprilie, de acasă, cu FC Petrolul Ploiești, în prima etapă din play-out-ul Ligii 2, iar salvarea de la retrogradare pare din ce în ce  mai departe!

Cea mai mare ocazie de gol a Reșiței a fost irosită încă din startul partidei de Vlad Chera, care a ratat în minutul 6, singur cu portarul Avram. Acesta a mai scos de sub bară alte două șuturi pe care scria gol ale reșițenilor, însă și ploieștenii au avut ocaziile lor. Echilibrul partidei s-a rupt în minutul 60, când Robert Boboc a văzut al doilea galben, deși a fost faultat clar în careu, arbitrul considerând că a simulat faultul și astfel Reșița a rămas în zece oameni. Singurul gol al meciului a venit în minutul 79, când Vajushi l-a învins pe Cobrea cu un șut pe jos din afara careului. S-a încheiat 0-1, iar șansele Reșiței de-a rămâne în Liga 2 și din sezonul viitor încep să scadă.

CSM Reșița: Alberto Cobrea, Lorenzo Acka, Alexandru Sălcianu, Cristian Danci, Alexandru Sima, Laurențiu Breșneni (cpt.), Vlad Chera, Andrei Dumitraș, Nini Popescu, Laurențiu Buș și Robert Boboc. Rezerve: Cristian Zimmermann, Claudiu Matiș, Eduards Visnakovs, Alexandru Dulca, Victor Astafei, Denis Brînzan, Emanuel Dat, Caius Lungu și Demetris Cristodulo.

Petrolul: Raul Avram, Alberto Olaru, Bart Meijers, Marian Huja, Valentin Țicu, Silviu Pana, Mihai Constantinescu, Serge Ekollo, Pol Roige, Armando Vajushi și Vasile Buhăescu. Rezerve: Kitanov, Bărboianu, Vlad Mitrea, Mondragon, Balint, Lax, Bogdan, Boțogan și Arnăutu.

În grupa B din play-out rosso-nerii sunt pe locul 6, cu 19 puncte. Pe locul 5 este Slobozia cu 20 de puncte, poziția a cincea fiind singura care asigură prezența la barajul cu formația de pe același loc din grupa A. Pe locul 4 se află Chiajna, cu 25 de puncte.

În etapa următoare, pe 14 aprilie, CSM Reșița va juca în deplasare cu Aerostar Bacău.

JCS-Ștefan Moraru

1 Comentariu

  1. demolati stadionul-construiti case pentru cei tineri,sau macar un complex gen Popa cum e rezidenta POPA & DUNCA

Adaugă comentariu