CSM Reșița n-a avut milă de Viitorul Pandurii 2 - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Trupa lui Alexa defilează în Liga 3! CSM Reșița s-a impus vineri, 26 noiembrie, cu scorul de 8-0, în confruntarea din deplasare cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2. Rosso-nerii au înscris prin Mediop (3), Drăghiceanu (2), Munteanu, Vasluian și Cristodulo!

„A fost un meci pe care noi singur ni l-am făcut ușor. Față de alte jocuri, am ratat mult mai puțin, am avut atitudine și am fost foarte determinați. Am închis jocul repede și mă bucură foarte mult evoluția jucătorilor, care au avut o evoluție consistentă. S-a jucat pe un teren greu, Viitorul 2 a avut în componență aceiași jucători care au făcut egal cu Pandurii Târgu Jiu. Noi am fost realiști și am jucat exact cum trebuia. De asemenea, și fotbaliștii noștri au fost în mare formă la acest meci”, a declarat antrenorul Dan Alexa.

La final, președintele Cristi Bobar a avut cuvinte de laudă la adresa echipei: „Vreau să felicit antrenorii și jucătorii pentru această victorie. Este clar că am dominat jocul cap-coadă, nu au fost niciun fel de probleme. Au fost multe faze frumoase, faze lucrate la antrenamente, care au ieșit în timpul jocului. Echipa crește de la meci la meci, prindem consistență, iar acest lucru e îmbucurător pentru noi. Mă bucură foarte mult jocul lui Rimovecz, juniorul nostru de la centru, are 13 meciuri jucate din totalul de 14. O etapă a fost suspendat. Vă dați seama, joacă toate minutele, are un potențial foarte mare și chiar mă bucură că vine ceva din spate. Bineînțeles, Dan Alexa îi dă credit total. Cred că ne-am desprins decisiv în serie, dar suntem concentrați pentru baraj. Trebuie să facem o pregătire foarte bună în iarnă, un cantonament bine gândit și bine pus la punct. Nu putem să ne relaxăm, este un an mai ciudat cu aceste baraje și nu te poți bucura foarte mult, trebuie să rămânem concentrați pentru a atinge obiectivul care a fost stabilit clar de domnul primar: promovarea în Liga 2”.

CSM Reșița: S. Micu, S. Rimovecz, M. Avram, Ș. Bărboianu, I. Cioinac, V. Munteanu, I. Vasluian, A. Jorza, M. Drăghiceanu, M. Ndiaye și L. Breșneni. Rezerve: C. Zimmermann, I. Ciubotaru, N. Sima, C. Ion, C. Ardei, A. Negru, A. Gakou, D. Cristodulo și C. Cristea.

În ultima partidă din 2021, CSM Reșița va întâlni pe data de 4 decembrie, acasă, ACS Progresul Ezeriș.

JCS-Ștefan Moraru