CSM Reșița merge bine în amicale - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița s-a impus sâmbătă, 30 iulie, cu scorul de 5-0, în amicalul contra Progresului Ezeriș, jucat pe sinteticul din Valea Domanului! Experiența superioară a rosso-nerilor și-a spus cuvântul, iar elevii lui Cheregi au câștigat grație golurilor înscrise de Drăghiceanu, Fota, Petre, Avramovici și Mihali!

„Pentru noi a fost un antrenament util. Fiind în cantonament, am luat decizia de a ne pregăti de după-masă cu un adversar, de a avea un alt tip de antrenament. Pot să vă spun că mă declar mulțumit de ceea ce am văzut, dar avem și probleme de reglat. Venim după o săptămână cu o încărcătură destul de mare, vreau să îi felicit pe băieți pentru dorința de joc pe care o arată. Mă bucură foarte mult faptul că dăm goluri, am crescut față de meciul trecut, chiar dacă încă nu suntem unde ne dorim. Lotul nu este definitivat, încă suntem în căutări. Încercăm să găsim încă o soluție sau două pe posturile pe care suntem descoperiți. Mai avem nevoie de un fundaş central şi de un mijlocaş lateral, dar pe zi ce trece acești tineri îmi dau încredere şi demonstrează că sunt soluții viabile pentru ceea ce dorim să facem”, a spus Călin Cheregi, antrenorul CSM Reșița.

„Chiar dacă am pierdut cu 5-0, a fost un test destul de reuşit. M-a interesat mai mult prima repriză, pentru că aici am folosit echipa de seniori. În repriza a doua am jucat cu mai mulți copii. Una peste alta, un meci destul de bun, la pregătirea pe care o avem deocamdată. Am avut și noi ocazii de a marca, dar s-a văzut totuși că ei sunt mai pregătiți şi mai experimentaţi. Cred că prima repriză puteam să o terminăm chiar și la egalitate. Pe ansamblu, consider că a fost un test foarte reușit pentru noi, încercăm să creștem tinerii noștri, să dăm șansă tuturor. Păcat că încă avem greșeli individuale, așa cum am avut în campionatul trecut. Sperăm să le corectăm și mergem înainte. Lotul în mare măsură este definitivat, am mai avea nevoie de un atacant și de un fundaș central, în rest zic că suntem acoperiți pe posturi. Avem și jucători cu experiență, și jucători tineri. Încercăm să facem un mix și sperăm să ne descurcăm mai bine ca în sezonul trecut”, a declarat și Dorian Arbănaş, antrenorul Progresului Ezeriș.

Pentru Reșița urmează amicalul de miercuri cu Viitorul Șimian, în timp ce Ezerișul va întâlni sâmbătă Magica Caransebeș.

JCS-Ștefan Moraru

Adaugă comentariu