Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – După ce a pierdut cu UTA Arad, scor 1-4, CSM Reșița s-a văzut învinsă într-un alt amical și de Universitatea Cluj! Băieții pregătiți de Ioan Ovidiu Sabău au câștigat cu scorul de 2-1 în fața echipei lui Flavius Stoican, într-o partidă care s-a desfășurat pe stadionul din Alba Iulia!

A fost 2-0 la pauză pentru „șepcile roșii”, după reușitele lui Ianis Stoica (minutul 13 /șut din 6 metri, sub transversală, după o fază de contraatac și o centrare primită din dreapta) și Alexandru Cîmpanu (minutul 33/tot după o fază de contraatac, o pătrundere în careu pe stânga și o finalizare cu piciorul stâng, pe jos, pe lângă portar). Pentru CSM Reșița a marcat Ciprian Rus, în minutul 79, cu o reluare spectaculoasă cu călcâiul, din 6 metri, după o centrare din dreapta a lui Domil. Mingea a fost ușor deviată și l-a surprins pe Gorcea la colțul scurt.

Ca și un lucru pozitiv în tabăra din Valea Domanului putem evidenția debutul la prima echipă a juniorilor din pepiniera proprie Robert Burlacu și Denis Gurin.

CSM Reșița: Căpățînă, Cega, Dudea, Ardei, Lascu, Isac, Fr. Cristea, Chera, Fărăgău, Cociș, Godwin. Au mai jucat. Andr. Răuță, I. Popescu, Velcotă, Andr. Burlacu, Ndiaye, Cip. Rus, Gomboș, Domil, Rob. Burlacu, Al. Negru, Maxim și Gurin.

U Cluj: Chirilă, Oancea, Simion, Miron, Peteleu, Cîmpanu, Silaghi, Fossati, Vali Gheorghe, Manu și Stoica. Pe bancă: Gorcea, Vitan, Pojar, Popadiuc, Perianu, Bota, Crișan și Hofman.

CSM Reșița ocupă locul 15 în Liga 2, cu 9 puncte acumulate în nouă etape și va juca cu CS Tunari, acasă, pe 21 octombrie. Antrenorul Flavius Stoican consideră că acest joc care urmează cu Tunari este meciul sezonului pentru rosso-neri: „Cu Tunari ne batem pentru a evita zona respectivă și atunci este important să câștigăm această partidă. Și apoi încrederea în forțele jucătorilor o să fie din ce în ce mai mare. Poate că este cel mai important meci al sezonului, acesta cu Tunari. Ne trebuie victorie, ne trebuie trei puncte, mult mai puțin mă interesează jocul, cât mă interesează victoria. Astfel de meciuri se câștigă, nu se joacă!”

JCS-Ștefan Moraru