Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a câștigat miercuri, 25 mai, cu scorul de 1-0, jocul cu CSC Ghiroda și Giarmata Vii, în manșa tur a primului baraj pentru promovarea în Liga 2!

Golul rosso-nerilor a venit în minutul 49 în urma unei faze create de Valentin Munteanu, care a pătruns în careu până spre linia de out, a centrat în fața porții, de unde Amir Jorza a înscris. În celălalt meci, CSM Deva s-a făcut de râs acasă cu CSC Dumbrăvița, scor final 5-1 pentru timișeni. Deci, aproape sigur, în cazul unei calificări, CSM Reșița va întâlni Dumbrăvița în „dubla” decisivă pentru promovarea în al doilea eșalon.

„A fost un joc controlat de noi de la început și până la final, pe o căldură foarte mare. Am avut posesia, iar în primele zece minute am avut șansa de trei ori de a deschide scorul. Am avut ocazie la Mediop, mingea a fost scoasă de pe linia porții, iar apoi tot el a avut și o bară. Din fericire, am deschis repede scorul și am preferat să ținem de minge. Ghiroda s-a apărat tot jocul și a făcut-o foarte bine. Suprafața terenului a avantajat această echipă și una peste alta sunt mulțumit, era important să câștigăm acest joc. Era important să luăm o opțiune serioasă în perspectiva calificării și acum trebuie să ne revenim, deoarece sâmbătă jucăm returul. În acest moment e pauză, prima repriză s-a jucat, avem 1-0 și trebuie să fim mult mai serioși. Trebuie să fim mult mai decisivi în careul advers. Știam că adversarul se va apăra, au așteptat un contraatac și această formație s-a bazat pe fazele fixe. Adversara noastră a încercat să și joace și a avut două situații pe finalul meciului. Repet, sunt mulțumit, am fost echipa care a controlat jocul pe o căldură mare. Suntem echipa care a jucat mingea, am încercat să găsim spații libere și automat s-a văzut și o oboseală spre finalul meciului”, a declarat Dan Alexa.

CSM Reșița: S. Micu, Ș. Bărboianu, A. Dudea, Ș. Manolache, N. Sima, I. Vasluian, I. Cioinac, A. Jorza, L. Breșneni, Mediop și V. Lazăr. Rezerve: Zimmermann, Fota, Rimovecz, Velcotă, Cristea, Negru, Munteanu, Drăghiceanu și Mura.

Returul este programat sâmbătă, 28 mai, de la ora 18:00, în Valea Domanului.

JCS-Ștefan Moraru

https://fb.watch/deal4mPqin/