Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Jocul dintre CSM Reșița și CS Minaur Baia Mare, desfășurat la Sfântu Gheorghe, s-a încheiat cu scorul de 25-22 (14-10) în favoarea celor din Maramureș, partida contând pentru etapa a XX-a a Ligii Zimbrilor. Și după această etapă Reșița rămâne pe penultimul loc în campionatul Ligii Naționale, cu două succese în 18 partide jucate!

De la rosso-neri s-au remarcat Kbilashvili (9 goluri) și Orjonikidze (7 goluri).

„Suntem un pic mai optimiști, doar că atunci când întâlnim o echipă mai puternică ne e mai greu. Am făcut un meci bun, am avut momente bune, ne-am apropiat și la două goluri. Nu am reușit mai mult fiindcă am avut momente când ne-a lipsit viteza. Am avut un meci în creștere, chiar dacă am jucat cu mulți juniori, am evoluat destul de bine. Ideea este că putem atinge o formă bună cu echipele pe care le putem aborda la victorie. Au jucat foarte bine și georgienii. De asemenea și Paul în poartă a evoluat foarte bine. Ne-am mișcat mult mai bine în apărare”, a spus după meci antrenorul Radu Bote.

Pentru formația pregătită de Bote urmează meciul cu SCM Politehnica Timișoara, de marți, 6 aprilie, de la 18:30, partidă ce se va disputa în sala „Babeș Bolyai” din Cluj-Napoca. Timișoara stă mult mai bine în clasament, este pe locul șase, cu 28 de puncte după 19 meciuri.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: handbalmania.ro