Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – În ultima etapă a play-out-ului Ligii 2, CSM Reșița va întâlni sâmbătă, 8 mai, de la ora 11:00, formația Unirea Slobozia, pe stadionul „1 Mai”. Acest joc este decisiv pentru echipa antrenată de Adrian Falub. Formația reșițeană are nevoie de cel puțin un punct pentru a-și păstra poziția din clasament și automat să joace barajul pentru rămânerea în Liga 2!

„Cred că noi primim goluri din faze fixe din cauza presiunii. Suntem supuși la presiunea rezultatelor. Sper să nu se mai întâmple să primim astfel de goluri și voi vorbi cu jucătorii de acest aspect. Avem un meci de care pe care la Slobozia, unde întâlnim o echipă foarte periculoasă la genul acestea de faze. M-aș bucura mult să ne salvăm de la retrogradare”, spunea Adrian Falub după jocul cu Gloria Buzău.

CSM Reșița este pe locul cinci, cel care îi asigură prezența la baraj și are acumulate 26 de puncte. Slobozia are același număr de puncte ca Reșița și se află pe poziția șase. De asemenea, formația pe care rosso-nerii o vor întâlni sâmbătă este neînvinsă până acum în play-out. În cele cinci etape disputate, Unirea Slobozia a obținut o victorie și a înregistrat patru rezultate de egalitate. Aerostar Bacău nu mai are nicio șansă să se salveze, fiind pe ultimul loc, cu doar 11 puncte.

JCS-Ștefan Moraru