Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Chiar dacă CSM Reșița s-a aflat în avantaj la pauză, scor 17-15, cu CSM Sighișoara, handbaliștii pregătiți de Marius Bahan au cedat în partea secundă a meciului și au fost eliminați din primul tur al Cupei României, scor 30-32, în Sala Polivalentă! 

Fomația din Sighișoara, chiar dacă evoluează într-un eșalon superior, în Liga Zimbrilor, nu a dat impreasia la acest meci că este cu mult superioară formației reșițene, care nu are un început de an tocmai bun. În afară de această eliminare din Cupă, rossonerii au două înfrângeri în play-off-ul Diviziei A, în primele două etape.

„Felicit echipa din Sighișoara pentru victorie și vreau să felicit și echipa noastră, deoarece a făcut un meci bun. Am intrat la pauză în avantaj, iar timp de 40-45 de minute am condus acest meci. Apoi, au intervenit acele greșeli de care vrem să scăpăm, greșeli neforțate și sper ca într-un timp cât mai scurt să corectăm astfel de greșeli. Am făcut totuși un meci bun, mai bun decât cele trecute, sunt mulțumit și privesc cu încredere spre viitor. Ne așteaptă un meci foarte dificil cu Oradea, la fel cum sunt toate celelalte din acest play-off. Încă suferim după punctele pierdute cu Ghimbav, dar vom face tot posibilul să obținem victorie cu Oradea. Consider că în acest play-off sunt echipe echilibrate valoric”, a declarat antrenorul Marius Bahan.

Unul dintre cei mai buni marcatori din acest joc pentru Reșița a fost Raul Heimbach, care s-a remarcat cu 10 reușite. „Cred că s-a văzut în final experiența superioară a celor de la Sighișoara. După cum se știe, am început play-off-ul cu stângul, dar aș vrea să le mulțumesc suporterilor care niciodată nu ne-au lăsat la greu. Promitem că la meciul cu Oradea vom da tot ceea ce avem mai buni din noi și sperăm să câștigăm!”, a spus Heimbach.

CSM Reșița: Ionuț Tănasă, Bogdan Robert Tomescu, Răzvan Mușet, Gabriel Lucian Constantinescu (2), Marius Bahan, Snezan Radosavlevici, Raul Heimbach (10), Marian Negru (11), Olexandr Starchenko (1), Andrei Bondoc (2), Lucian Ignat (1), Adrian Acea, Patrick Dumitru, Rareș Scurt, Antonio Gîrban (3), Denis Barbu.

În etapa a III-a din campionat Reșița va sta, iar în etapa a IV-a va întâlni, pe 24 februarie, acasă, formația CSM Oradea, echipă care se află pe primul loc în play-off, cu 6 puncte.

JCS-Ștefan Moraru