Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a încheiat perioada de pregătire cu un rezultat de egalitate, 0-0, cu Corvinul Hunedoara, și pare pregătită pentru primul meci oficial din 2023!

Pregătirea fizică, faptul că recuperează mingea repede și achizițiile din această perioadă de pregătire sunt atuurile echipei rosso-nere, iar ca și aspect negativ ar fi faza ofensivă. Antrenorul Cheregi și-ar dori ca echipa să înscrie mai mult decât a făcut-o în partidele de pregătire, având în vedere că jucătorii își creează multe șanse de a marca.

„Cred că în acest moment putem trage concluziile după terminarea pregătiri. Acest ultim meci de verificare a însemnat finalul perioadei de pregătire și pot spune că am văzut și lucruri bune. Am întâlnit un adversar bun, mult peste nivelul Ligii 3 și cred că a fost un meci plăcut. Am avut oportunitățile noastre de a înscrie, ar fi putut marca și ei, dar mă declar mulțumit de perioada de pregătire. Sper să se refacă cât mai repede jucătorii accidentați pentru că, au intervenit unele probleme medicale care ne-au dereglat puțin. Totuși, am speranțe că până la începerea primului joc oficial vor fi toți sănătoși. Am terminat pregătirea, am analizat ceea ce a fost de analizat, iar toată atenția este acum pe campionat. Suntem 100% pregătiți de începerea campionatului. Dacă aș spune că nu suntem pregătiți ar însemna că ceva n-am făcut bine. Urmează ca în săptămâna de dinaintea primului joc oficial să mai finisăm câteva aspecte, dar una peste alta putem aborda cu încredere campionatul. Plusurile echipei ar fi pregătirea fizică, cred că stăm foarte bine la acest aspect, avem momente bune când recuperăm mingea, suntem combativi și tot ceea am adus este un plus pentru echipă. Mă refer la Dudea, Trancă, Dane, jucători care automat și-au lăsat amprenta pe jocul nostru. Ca și minusuri în acest moment aș putea spune că trebuie să mai reglăm puțin partea ofensivă, deoarece trebuie să înscriem goluri!’’, a declarat Călin Cheregi, antrenorul CSM Reșița.

Primul meci oficial din 2023 va fi pe 11 martie, de la ora 15, când Reșița va juca, acasă, cu CSC Ghiroda și Giarmata Vii. Reșița este pe primul loc cu 33 de puncte, iar Ghiroda este pe 3, cu 30 de puncte în cont.

JCS-Ștefan Moraru