Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița va juca sâmbătă, 4 iunie, de la ora 18:00, partida tur cu CSC Dumbrăvița, meci contând pentru barajul pentru promovarea în Liga 2! Returul și totodată meciul decisiv va avea loc miercuri, 8 iunie, de la ora 17:30, pe stadionul din Valea Domanului!

Înaintea primului joc, rosso-nerii se confruntă cu probleme de lot, fix la jucătorii cei mai importanți din echipă.

„Dubla cu Dumbrăvița este ca și o finală și vom întâlni o echipă care a câștigat o serie foarte grea. Din ce am urmărit, Dumbrăvița este clar cea mai bună din seria Timiș și Arad și va fi o dublă manșă disputată. Important este ca noi să arătăm foarte multă determinare. Avem jucători cu experiență, care pot face față presiunii unui joc de acest gen. Orice baraj este special, s-au întâmplat multe lucruri de-a lungul timpului, echipe cu nume, care erau favorite, au pierdut. Consider că șansele sunt de 50/50, iar Dumbrăvița în play-off a tranșat imediat seria. Deci, nu va fi ușor, dar am așteptări mari de la jucătorii noștri. Am avut un an foarte bun și am defilat un sezon întreg. Ne dorim să realizăm cu succes ceea ce am început. Momentan avem absenți. Avem probleme de lot la Aboubacar, Mediop și Drăghiceanu. Aceștia sunt jucători foarte importanți pentru noi și nu știu sigur dacă-i voi avea apți la ora meciului cu Dumbrăvița. Din păcate, pe această listă a jucătorilor cu probleme medicale îl avem mai nou și pe Valentin Munteanu”, a declarat Dan Alexa, antrenorul CSM Reșița.

Toți pentru echipă”, este mesajul expus de suporterii reșițeni în mai multe zone din oraș. Aceștia intenționează, din nou, să meargă după echipă și la Dumbrăvița, la fel cum au făcut și la Ghiroda. „Cu ajutorul fanilor, echipa noastră poate sa obțină o victorie tranșantă încă din primul meci. Deplasarea se face cu autocarele și mașinile personale. Oricine dorește să participe la aceasta deplasare poate lăsa un mesaj sau comentariu pe pagina noastră sau îl poate contacta pe Facebook pe Gușcă Silviu Marcel. Nimeni nu rămâne acasă!  Plecarea va avea loc 04.06.2022, ora 14:30 de la institutul de pe Calea Caransebeșului”, este mesajul postat de Guardia Ultra.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: Miruna Mihancea