Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a terminat vineri, la egalitate, scor 0-0, partida cu CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu și a încheiat astfel sezonul regulat fără înfrângere!  Alături de rosso-neri, în play-off-ul competiției, vor fi Pandurii Târgu Jiu, CSM Deva și Voința Lupac!

La jocul cu Pandurii, rosso-nerii n-au găsit calea spre gol și din cauza faptului că au lipsit golgheterii echipei, Mediop și Aboubacar.

„Ne-am fi dorit să câștigăm și acest meci, dar din păcate nu am reușit. Am jucat această partidă fără atacanți, Mediop și Aboubacar sunt accidentați și sperăm ca măcar pe unul dintre ei să-l recuperăm pentru jocul următor. A fost un meci de luptă, am avut trei sau patru situații și cred că a fost un joc echilibrat. Pandurii s-a apărat tot meciul și și-a dorit acest punct. Trebuie să jucăm chiar dacă ne lipsesc jucătorii importanți. Trebuie să găsim soluții. Ne-au lipsit golgheterii echipei, iar supărarea mea este aceea că deși am dus mingea de multe ori în careul advers, n-am reușit să marcăm. Am obținut un punct și trebuie să tragem concluziile corecte. Începe play-off-ul și trebuie să creștem în joc. Trebuie să pregătim foarte bine barajul. În acest moment suntem clar la baraj, deoarece Pandurii cu acest egal a ieșit din lupta pentru locul I. Acestea ar fi concluziile după acest joc și sunt un pic dezamăgit că n-am găsit varianta de-a avea execuția finală. Felicit Pandurii, este o echipă organizată și în partida următoare ne vom întâlni din nou cu această formație pe teren propriu”, a declarat antrenorul Dan Alexa.

CSM Reșița: Sebastian Micu, Ștefan Bărboianu, Antonio Manolache, Cornel Ardei, Ion Vasluian, Amir Jorza, Laurențiu Breșneni, Ionuț Cioinac, Marian Drăghiceanu, Valentin Munteanu și Valentin Lazăr. Rezerve: Zimmermann, Rimovecz, Dudea, Fota, Sima, Cristea, Mura, Negru și Velcotă.

JCS-Ștefan Moraru