Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a terminat la egalitate sâmbătă, 23 noiembrie, scor 3-3, partida din deplasare împotriva echipei Sportul Snagov.

Rosso-nerii au reușit să înscrie de trei ori, dar tot n-au reușit să se impună în cel mai spectaculos joc al etapei a IX-a a Ligii 2. Cu acest rezultat de egalitate obținut, Reșița a terminat turul de campionat și a ajuns la opt partide consecutive fără succes. Jocul a început extrem de spectaculos, cu două penalty-uri. Zimmermann a faultat şi apoi n-a putut para în faţa lui Adrian Stoica (minutul 13), iar Daniel Vădrariu (minutul 22) a restabilit egalitatea, după ce Velici a fost trântit în suprafaţa de pedeapsă de Novac. Iar imediat după aceea, Dragoş Săulescu (minutul 25) şi-a adus echipa în avantaj din faţa careului mic. Până la pauză însă, George Apostol (minutul 34) a marcat şi el pentru Snagov, astfel că la vestiare s-a intrat cu 2-2, în timp ce în celelalte patru jocuri desfăşurate în Liga 2 se marcase o singură dată, la Călăraşi.

În partea secundă, Iulian Roşu (minutul 68) nu i-a dat nicio şansă lui Zimmermann cu un şut de la 25 de metri central şi a adus din nou Snagovul în avantaj pe tabelă. Totuşi, Reşiţa a mai avut o dată forţa să revină şi să egaleze prin Dragoş Săulescu (minutul 73), cu un şut din marginea careului în stânga lui Micle.

S-a încheiat 3-3, iar ambele echipe rămân în zona retrogradabilă a Ligii 2.

CSM Reșița: C. Zimmerman – M. Banac, M. Ehmann, B. Vasiu, D. Vădrariu, C. Danci, C. Cristea, D. Săulescu, E. Dat, G. Velici și D. Ene. Rezerve: A. Horvat – T. Caragea, F. Vlădia, M. Coman, R. Stănescu, G. Răducan și L. Acka.

În 2019 se vor desfăşura şi două etape din retur. Reşiţa are meciuri cu ”U” Cluj (în deplasare) şi CS Mioveni (acasă).

Ștefan Moraru