Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – După ce a jucat toate partidele amicale de până acum în deplasare, CSM Reșița va disputa miercuri, 24 iulie, de la ora 18, primul amical de pe teren propriu în compania echipei FC Unirea Alba Iulia.

Rezultatele obținut de rosso-neri în celelalte amicale au fost: Poli Timișoara – CSM Reșița scor 1-1, Ripensia UVT Timișoara – CSM Reșița scor 0-1, FC Universitatea Craiova – CSM Reșița scor 1-2, FC Hermannstadt – CSM Reșița scor 1-0.

Prima etapă din Liga a II-a este programată în data de 3 august, iar CSM Reșița va întâlni acasă Universitatea Cluj. În etapa a II-a din 10 august, rosso-nerii se vor deplasa la Mioveni și vor juca împotriva echipei locale. După amicalul cu Alba Iulia, s-ar putea ca Reșița să mai joace un amical cu o echipă din Serbia.

În continuare, suporterii sunt așteptați să-și achiziționeze abonamente pentru turul sau pentru întregul campionat, iar la partida cu Alba Iulia, iubitorii fotbalului își pot achiziționa și eșarfe cu însemnele clubului din Valea Domanului.

Ștefan Moraru