CSM Reșița, cu linia a doua la Deva - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița va juca vineri, 29 aprilie, de la ora 17, în deplasare, cu CSM Deva, în etapa a V-a a play-off-ului Ligii 3, Seria a VII-a!  Ambele formații sunt deja calificate la baraj, iar după spusele lui Alexa, acest meci va fi o oportunitate de evaluare și pregătire în vederea jocurilor importante de la finalul sezonului!

De asemenea, antrenorul caransebeșean a precizat faptul că va introduce la acest joc și câțiva fotbaliști care nu prea au mai prins minute în ultimele partide din campionat.

„Întâlnim o echipă deja calificată la baraj, care alături de noi a făcut cele mai multe puncte și a avut un parcurs bun, chiar neașteptat de bun. Deva este o formație alcătuită după asemănarea antrenorului Ștefan Nanu, fiind o echipă foarte ambițioasă, organizată și foarte agresivă. Noi venim după un joc care m-a nemulțumit, deși am avut multe situații de-a înscrie. Ca și joc, 60 de minute n-am fost mulțumit, apoi în ultimele 30 de minute am avut o evoluție aproape de ceea ce ne-am dorit. Am așteptări mari de la echipa mea, vrem să arătăm bine și să ne impunem ritmul de joc. Vom întâlni un adversar bun al seriei și în perspectiva barajului acestea sunt meciuri importante și complicate. Și pentru mine astfel de jocuri sunt o oportunitate de evaluare și pregătire pentru ceea ce va fi la baraj. Avem ceva absențe pentru jocul cu Deva, dar sper să-i recuperăm pe jucătorii cu probleme medicale. Voi încerca să introduc doi sau trei jucători care au evoluat mai puțin în ultimul timp. Vreau să le dau minute, deoarece vreau să avem un lot de 17-18 jucători pentru baraj. Săptămâna viitoare vom avea etapă intermediară și vom juca din trei în trei zile. Este normal să ma folosesc și de alți fotbaliști care au jucat mai puțin”, a declarat antrenorul Dan Alexa.

JCS-Ștefan Moraru