Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a pierdut sâmbătă, 12 octombrie, amicalul cu UTA, după ce echipa lui Mircea Rednic s-a impus cu 4-3 pe stadionul „Francisc Neuman” din Arad!  Golurile echipei reșițene au fost înscrise de Burlacu (43, pen.), Doană (73, pen.) și Dudea (81), în timp ce pentru UTA Arad au marcat Câmpanu (18), Dumiter (33), Kadiri (48) și Omondi (66)!

„Am jucat pe un gazon senzațional și vreau să felicit oamenii care s-au ocupat de înlocuirea fostului. Pe un astfel de gazon poți să joci fotbal. În ceea ce privește meciul, au fost goluri frumoase, multe și cred că a fost un antrenament reușit. O singură supărare am și anume faptul că s-a accidentat Damian Isac, un jucător în care eu cred foarte multe. Acum trebuie ca el să nu cedeze, deoarece toți din această echipă așteaptă revenirea lui. Acest fotbalist are un potențial enorm. Vreau să felicit și echipa gazdă pentru că joacă un fotbal frumos. De asemenea, îl felicit pe Mircea Rednic pentru că a reușit cu UTA să fie acolo sus în clasament sau cel puțin să bată la porțile play-off-ului. Nu este ușor acest lucru. La fel de adevărat este faptul că noi trebuie să ne îmbunătățim jocul, deoarece ne așteaptă o partidă grea împotriva celor de la Corvinul Hunedoara. Acest amical a fost un antrenament reușit, cu un ritm foarte bun, iar ambele echipe și-au creat ocazii. Au fost date pase bune, unele mai puțin bune, dar învățăm din toate. Va mai fi o întrerupere de campionat și poate vom discuta de un nou amical. Nouă ne face plăcere și pot să-i numesc pe cei de la UTA ca fiind prietenii noștri. Haită a suferit o accidentare musculară și sperăm să-l avem apt la meciul de acasă cu Corvinul. Tocmai de aceea l-am menajat la acest meci amical.”, a declarat Flavius Stoican.

Antrenorul a vorbit și despre cele două rezultate negative cu Csikszereda și CSM Slatina și a subliniat faptul că echipa sa a reușit să revină și să treacă peste acel moment: „Legat de meciurile disputate în campionat până acum, partida cu Slatina am considerat-o ca fiind un accident, drept urmare am câștigat ultimele două meciuri. Înainte de acel joc am întâlnit Csikszereda și cred că echipa care este acum pe primul loc a câștigat cu mult, mult noroc. Vom vedea dacă Csikszereda este o echipă de neînvins atunci când vom juca cu ea în Cupa României. Sorții ne-au dat șansa să demonstrăm dacă chiar această echipă a avut mare noroc atunci când a jucat cu noi sau este una foarte bună. Vom vedea atunci. Per total, important este că noi, după acel accident de la Slatina, am reușit să ne ridicăm și acum suntem, din punctul meu de vedere, pe un drum bun. Rezultatele spun acest lucru și sper să continuăm pe această linie. Oamenii și-au pus mari speranțe în evoluțiile noastre. Suporterii ne sprijină și ar fi păcat să nu menținem această linie a rezultatelor pozitive.”

Legat de eventualele transferuri, Stoican a mai precizat: „Avem în evaluare câțiva jucători și vom vedea dacă ei vor continua la clubul nostru sau nu. Sunt foarte mulțumit de Raul Șteau, deoarece este un jucător care de două săptămâni se antrenează cu noi. O să am o discuție și cu președintele clubului. La fel este Chicho, un jucător care este din Argentina. Și el se antrenează cu noi de două săptămâni și am vrut să-l văd la acest amical. Mi-au lăsat o impresie bună, dar, în funcție și de bugetul pe care îl avem, vom analiza dacă ei vor continua cu noi încă de pe acum sau așteptăm perioada de transfer din iarnă.”

CSM Reșița: Goga (30 Dincă, 64 Căpățână) – Bărboianu (46 Dolghi), Elton da Silva (46 Bocșan), Rimovecz – Gurin (46 Gomboș, 70 Jerdea), Fărăgău (46 Dudea), Isac (14 Cioiu, 70 Lascu), Chera (46 Negru) – Șteau (55 Tucaliuc), Chicho (46 Angelov, 70 Samake), Burlacu (46 Doană).

UTA: Mitrovic – Râpă (46 Dussaut), Poulolo (46 Trif), Benga, Mabea (73 Cristea) – Hrezdac (46 Van Durmen), Pedro (64 Borcea) – Câmpanu (46 Samson, 70 Vuletich), Fabry (46 Zsori), Ghezali (46 Omondi) – Dumiter (46 Kadiri).

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: UTA Arad

Adaugă comentariu