Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – După ce mai mulți jucători s-au despărțit de CSM Reșița în această perioadă, reșițenii au perfectat și primele transferuri. Portarul Răzvan Szopka este primul transfer reușit de echipa de handbal a Reșiței, iar al doilea este internaționalul georgian Teimuraz Orjonikidze (inter stânga, 24 de ani, 1,98 m)!

„Sunt fericit pentru decizia pe care am luat-o. Am ales Reșița din mai multe oferte pe care le-am avut, fiindcă eu cred că această echipă poate atinge performanțe remarcabile. În ce mă privește, voi da totul pentru noua mea echipă și sper ca suporterii să ne fie alături pentru a ne îndeplini obiectivele”, a declarat Teimuraz Orjonikidze, care a evoluat sezonul trecut în prima ligă maghiară, la Oroshaza.

„Ne-am înțeles să prelungim contractele cu: Paul Simulescu, Lucian Ignat, Răzvan Daia, Eduard Belchite, Eric Bărbuș, Alexandru Vulpe, Marius Bahan, Trifkovic, Răzvan Mledenciu și Oleksandr Savchenko. Sunt vreo cinci contracte pe care le aștept semnate, unul este deja semnat. Este vorba despre cel cu Răzvan Szopka, portarul care a evoluat la AHC Potaissa Turda. Al doilea este jucătorul Teimuraz Orjonikidze. Vom avea cinci jucători noi, maximum șase”, a declarat Cristi Pătru, coordonatorul secției de handbal de la CSM Reșița.

JCS-Ștefan Moraru