Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a disputat joi, 15 august, un nou joc de pregătire în compania formației CSM Bacău. Moldovenii s-au impus cu scorul de 23-22, iar pentru reșițeni urmează azi și mâine alte două jocuri amicale.

„Revederea cu Adrian Petrea a fost plăcută, dar din păcate n-am reușit să câștigăm acest meci. A fost un joc de pregătire și probabil dacă am fi reușit să ne impunem, am fi căpătat o încredere mai mare pentru ceea ce urmează. Totuși, sper ca la începutul campionatului să fim concentrați 100%. Vom avea nevoie de câteva victorii pentru a ne crește moralul. Reșița și Bacăul sunt două echipe destul de echilibrate valoric. De asemenea, am văzut situații foarte bune de ambele părți, dar s-au făcut și multe greșeli în timpul jocului. Mai avem două săptămâni până va începe campionatul și sper ca atunci să fim în cea mai bună formă. Vom disputa vineri și sâmbătă încă două meciuri amicale, cu Făgăraș, respectiv Minaur Baia Mare. Ambele jocuri le vom disputa în deplasare. După aceste două amicale intrăm în linie dreaptă și ne vom pregăti pentru startul sezonului”, a declarat jucătorul Mihai Rohozneanu.

Fostul antrenor al Reșiței, Adrian Petrea, a spus după această partidă: „Întodeauna voi reveni cu drag la Reșița, deoarece m-am simțit foarte bine în perioada în care am antrenat Reșița. Pentru noi a fost un bun joc de pregătire și le mulțumesc gazdelor pentru că au acceptat să disputăm acest amical. Îi urez baftă Reșiței în campionat și îi felicit pentru proiectul pe care-l au în acest moment. Se vede că CSM Reșița este o echipă în construcție, care are jucători tineri, dar și câțiva cu experiență. Cred ca fi o echipă destul de competitivă în Liga Națională. Legat de echipa mea, de CSM Bacău, pot spune că obiectivul este calificarea în play-off”.

Ștefan Moraru