CSM Reșița a început cu dreptul returul play-off-ului - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița începe să lege din nou victoriile după ce s-a impus și marți, 22 martie, cu scorul de 29-25 (13-11) în partida de pe teren propriu cu CS Medgidia!

Chiar dacă au câștigat, rosso-nerii au căzut pe locul secund, la egalitate de puncte cu CSM Odorheiu Secuiesc, ambele având câte 18. Odorheiul are însă un golaveraj superior.

Pe lângă jocul foarte spectaculos dintre Reșița și Medgidia, n-au lipsit nici momentele tensionate dintre cele două formații. Spre finalul reprizei secunde, jucătorul reșițean Marius Bahan a văzut cartonașul roșu, apoi pe cel albastru, după ce i-a aplicat o palmă unui handbalist advers în momentul în care se apăra în fața semicercului.

„A fost un meci foarte spectaculos și mă bucur că am reușit o nouă victorie. Repet, acasă nu-mi doresc să pierd niciodată, mai ales când avem asemenea oameni speciali care ne susțin pe toată durata partidei. Felicit băieții și staff-ul tehnic. Știam că va fi un meci greu, de luptă și se pare că timp de 60 de minute am rezistat mai mult ca ei. Medgidia a câștigat data trecută la Oradea neașteptat, a făcut practic o surpriză și drept urmare a venit cu moral bun la Reșița. Mă bucur că le-am dat calculele peste cap și noi ne vedem de drumul nostru. Ne așteaptă la Pitești o deplasare foarte grea. La acest meci am jucat la 70% din capacitate, deoarece sunt accidentat, dar mi-am dorit să-i susțin pe băieți. De asemenea, și Lucian Ignat a jucat accidentat. Sperăm să ne recuperăm cât mai repede și vom munci pentru o nouă victorie la Pitești. Legat de faza respectivă în care am fost eliminat, toată lumea știe că sunt un apărător foarte agresiv și acest lucru încerc să-l transmit și colegilor. Pur și simplu l-am lovit cu palma și probabil din această cauză s-a și auzit atât de tare. L-am lovit peste față. Mi-am cerut scuze față de acel jucător, n-a fost cu intenție. Aste este, handbalul este un sport de contact și se mai întâmplă”, a spus Marius Bahan, coordonatorul secției de handbal al clubului reșițean.

Cel mai bun marcator al Reșiței în această partidă, Eduard Belchite, a spus la final: „A fost un meci greu, dar ne-am mobilizat și cu ajutorul suporterilor am reușit să obținem o victorie frumoasă. Sperăm să promovăm, dar mai sunt jocuri de disputat până la final. Abordăm fiecare meci la victorie și vom vedea ce va fi. Consider că avem o echipă foarte bună și sunt foarte fericit de victoria obținută”.

CSM Reşiţa:Boban Vuiţa, Ionuţ Tănasă, Denis Dumuţă, Marius Bahan (3), Marius Negru (6), Adrian Acea, Snezan Radosavlevici (6), Raul Heimbach (4), Daniel Burac, Mircea Negru (1), Andrei Bondoc, Deniss Kirsch, Antonio Gîrban, Rareş Scurt, Lucian Ignat (2) și Eduard Belchite (7).

Urmează pentru rosso-neri jocul de sâmbătă, 26 martie, din deplasare, cu CSU Pitești.

JCS-Ștefan Moraru