Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița s-a impus miercuri, 3 mai, scor 3-0, cu Ghiroda și Giarmata Vii, în etapa VI-a a play-off-ului Seriei a VIII-a!

Fotbaliștii rosso-neri au avut nevoie de mai puțin de 45 de minute pentru a marca cele trei goluri. Aboubacar a deschis scorul în minutul 4 dintr-o pasă a lui Chera, apoi același Chera, aflat într-o formă foarte bună în ultimele partide, a înscris după o acțiune personală în minutul 25, iar Rimovecz a stabilit scorul final de 3-0 încă din minutul 38. În partea a doua, singurul eveniment notabil ar fi eliminarea lui Rimovecz în prelungiri, după o intrare foarte dură la Schinteie, mijlocașul Ghirodei.

CSM Reșița a acumulat 54 de puncte, cu cinci mai multe decât Lipova, care a cedat, scor 2-3, pe terenul Crișului.

„Cea mai importantă concluzie este victoria, sincer, și cele trei puncte care erau neapărat de accesat în acest meci. Încă o dată se adeverește că în această serie fiecare poate bate pe fiecare, deci sunt echipe imprevizibile. O primă repriză foarte, foarte bună, una dintre cele mai bune reprize de când suntem împreună aici. Și pe această cale vreau să-i felicit pe băieţi încă o dată. Au avut puterea să se ridice, deși nu a fost ușor, pentru că nu am digerat, nici eu personal, și nici ei, înfrângerea de la Lipova. Au fost câteva zile în care am discutat foarte mult cu ei și cred că în acest moment ne-am înțeles. Șoimii Lipova a pierdut la Crișul (2-3), un rezultat care ne ajută, vă dați seama, pentru că am luat un avans şi față de Lipova, și față de Ghiroda. Dar, încă o dată, pentru noi cel mai mare ajutor suntem noi, adică meciul care urmează trebuie să fie tratat maximă seriozitate, pentru că avem nevoie foarte mare de punctele puse în joc. A fost un moment nedorit pe final. Nu sunt adeptul intrărilor de acest gen, dar nu pot să-l acuz pe Rimovecz, pentru că este un copil și-l cunosc foarte, foarte bine. Ori nu și-a putut controla starea de oboseală, ori a făcut o preluare foarte lungă, dar pe această cale îmi cer scuze față de Schinteie (accidentat grav de Rimovecz – n.r.) şi față de clubul CSC Ghiroda. Sper ca jucătorul să revină cât mai repede!”, a declarat antrenorul Călin Cheregi.

CSM Reşiţa: Zimmermann, Bărboianu, Dudea, Ardei, Drăghiceanu, Velcotă, Rimovecz, Popescu, Negru, Chera și Aboubacar. Rezerve: Căpăţână, Fota, Szijj, Dane, Petre, Trancă, Breşneni și Gomboş.

Urmează pe data de 6 mai, de la ora 18, tot în Valea Domanului, jocul dintre Reșița și Crișul Chișineu Criș.

Celelalte două formații cărășene, Voința Lupac și Progresul Ezeriș, au pierdut în această etapă intermediară. Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2 a învins cu 3-1 pe Lupac, iar Ezerișul este din ce în ce mai aproape de retrogradare, după ce a cedat, scor 0-1, acasă, cu Jiul Petroșani.

JCS-Ștefan Moraru