Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Ediția a XIII-a a turneului de baschet Cupa „Primăverii’’ a fost câștigată de echipa de juniori CS Ciocan Cristina, ce activează în Reșița! Printre participante, pe lângă echipa antrenată de Cristina Ciocan și Viorica Gamaleț (antrenor emerit), s-au aflat ACS Pro Baschet Lugoj (Școala Gimnazială Nr. 2 Lugoj), CS Baschet Club Best Arad și MP Sport Timișoara!

Copiii din Reșița au câștigat cu 30-18 cu Best Arad, cu 52-18 cu MP Sport Timișoara și cu 17-16 cu Pro Baschet Lugoj. Eduard Berinde, elev de la Colegiul Național „Diaconovici-Tietz’’ Reșița, a fost desemnat MVP-ul turneului. Competiția s-a desfășurat în Sala Sporturilor „Lavinia Miloșovici’’ din Lugoj.

„Copiii au fost super! Au dat dovadă de forță mentală si nu au clacat în ultimul meci în care au jucat și prelungiri. Următoarea activitate pentru noi este Campionatul de minibaschet de la Costinești, care se va desfășura în perioada 25 iunie – 1 iulie. Acolo ne ne dorim să progresăm și să mai căpătăm experiență. Pentru echipa noastra este primul an la acest campionat, urmând să mai avem încă unul. După care, în anul 2024 vom încerca înscrierea în Campionatul Național U13. De asemenea, în luna iulie vom participa la un turneu în Serbia.’’, a spus antrenoarea Cristina Ciocan, fosta mare baschetbalistă a României.

CS Ciocan Cristina: Eduard Berinde  (MVP-ul turneului), Norbert Geiszvinkler,  Antonia Szleacsan, Nadija Bălean, Martin Gherhardt, Adrian Gherhardt, David Staicu, Mark Mihăilescu, Alex Pup, Vlad Guga, Mihai Gheorghiță, Robert Chioncel,  Paul Chioncel și Deian Nicolici.

JCS-Ștefan Moraru