CS Caras-Severin, victorie la Bucuresti - Caon.ro
Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Echipa CS Caraş-Severin a încheiat cu o victorie faza a doua a play-out-ului Ligii Naţionale de handbal masculin. Elevii antrenorului Aihan Omer au învins în deplasare pe CSM Bucureşti, cu scorul de 33-30.

Cărăşenii au fost în formulă restrânsă în Capitală, fără Grigoraş, Grozăvescu şi Pârvan, toţi accidentaţi, şi fără Stan, suspendat. Doar şase jucători de câmp a avut la dispoziţie Aihan Omer, aceştia jucând toate cele 60 de minute. Portarul Andy Sămânţă era pregătit să intre în orice moment în teren, dar nu între buturi, ca de obicei, ci în câmp. La Bucureşti au mai fost prezenţi portarii Ionescu şi Marocico.

Golurile echipei CS Caraş-Severin au fost marcate de: Petrea (11), Turcu (8), Rohozneanu (6), Marta (5), Sas (2), Vaidasigan (1). Pentru CS Caraş-Severin urmează turneul de baraj de la Sebeş, din perioada 29-31 mai, alături de CSU Bucovina Suceava şi divizionarele A CSM Călăraşi şi HC Argeş Piteşti. Miza este obţinerea a două locuri pentru viitorul sezon al Ligii Naţionale de handbal masculin.