Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În ultimul meci din faza a doua a play-out-ului Ligii Naționale de handbal masculin, CS Caraș-Severin va evolua sâmbătă, 24 mai, în deplasare la CSM București.

Partida este programată cu începere de la ora 18, la Sala Rapid din Capitală. Cu trei victorii înregistrate până acum în faza a doua a play-out-ului, grupa locurilor 10-12, CSM București și-a asigurat locul 10, care o menține în primul eșalon.

În schimb, CS Caraș-Severin va mai participa săptămâna viitoare la un turneu de baraj, la Sebeș, alături de CSU Suceava, din Liga Națională, și de echipele clasate pe locurile secunde în cele două serii ale Diviziei A, CSM Călărași și HC Argeș Pitești. Miza o reprezintă obținerea a două locuri pentru viitorul sezon al Ligii Naționale de handbal masculin. Până atunci, mai este acest meci cu CSM București, în deplasare, în care antrenorul Aihan Omer nu poate miza din nou pe interul Ioan Stan, care a primit cartonașul roșu în jocul de acasă cu CSU Suceava, fiind sancționat cu o etapă de suspendare și amendat cu 300 de lei de către Comisia de Disciplină a Federației Române de Handbal. Din fericire, Emilian Turcu, cel care primise cartonaș roșu acum o săptămână în partida de acasă cu CSM București, a scăpat doar cu avertisment.

O singură victorie a înregistrat CS Caraș-Severin în faza a doua a play-out-ului, 25-12 acasă cu CSU Suceava. În rest, au fost un eșec la limită în deplasare cu CSU Suceava (23-24) și o înfrângere pe teren propriu cu CSM București (scor 29-32).