CS Caras-Severin, la primul examen - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Ediţia 2011/2012 a Ligii Naţionale de handbal masculin se va relua, la sfârşitul acestei săptămâni, când este programată etapa a XII-a. Rundă în care CS Caraş-Severin va primi vizita formaţiei Potaissa Turda, duminică, 22 ianuarie a.c., de la ora 15.00.

Confruntarea coincide cu revenirea prof. Aihan Omer, pe banca tehnică a CS Caraş-Severin, după experienţa din Liban, restabilind vechea echipă, împreună cu „secundul“ Gligore Czari. Şi, în acelaşi timp, va însemna reîntâlnirea sa cu iubitorii handbalului reşiţean.

Meciul cu turdenii nu va fi însă uşor, grupările fiind vecine de clasament, ocupând locurile şase-şapte, cu un plus de un punct pentru gazde. Drept urmare, acestea trebuie să trateze cu maximă seriozitate această dispută, pentru a lua o opţiune optimistă, în perspectiva celorlalte examene, interne şi internaţionale, având în vedere că CS Caraş-Severin este angrenată şi în actuala ediţie a Challenge Cup.

„Deşi a fost mai scurtă faţă de alţi ani, perioada de pregătire pe care am parcurs-o până la partida cu Potaissa Turda a fost benefică, zic eu, a precizat prof. Aihan Omer. Am combinat, sau mai bine zis am improvizat un program complex, fiindcă nu am putut efectua tradiţionalul cantonament de iarnă. Deci am avut o pregătire complexă cu circuite de forţă, antrenamente fizice şi şedinţe tehnico-tactice. Băieţii au răspuns foarte bine, chiar cu un entuziasm plăcut. Se vede dorinţa lor de a face performanţă în continuare. Faptul că s-au înhămat la muncă fără să comenteze, fără să aibă reţineri, îmi dă speranţe că putem aborda acest sezon cu optimism“.

În ceea ce priveşte lotul, antrenorii Aihan Omer şi Gligore Czari au la dispoziţie următorii jucători: Ionescu, Antonaru, Tucanu, Pârvan, Cuciula, Rohozneanu, Pârâianu, Petrea, Ciubotariu, Grozăvescu, Vulpe, Roland Czari, Marta, Popovici, Negru, Eros şi Grigoraş. Cu precizarea că Pârvan şi Negru sunt incerţi pentru primul meci oficial de debut, din acest an.

Reamintim, biletele de intrare vor fi puse în vânzare, la Sala Polivalentă, duminică, 22 ianuarie a.c., cu începere de la ora 12.