Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Fostul căpitan al echipei naționale a României a urmărit din tribunele din Giulești derby-ul etapei dintre Rapid București și CFR Cluj, meci încheiat cu scorul de 2-2! Chivu a răspuns la o singură întrebare reporterilor după meci!

„A fost o atmosferă frumoasă, ca întotdeauna pe Giulești. Este început de sezon, mai este mult de lucru din partea ambelor echipe. Sper să le ia cât mai puțin timp să dureze motoarele la maximum!”, a declarat reșițeanul Cristi Chivu.

Pare că fostul internațional nu ia în calcul să revină în Liga 1, deoarece atunci când a fost întrebat dacă va dori să preia o echipă din campionatul românesc, acesta nu a dorit să răspundă.

Recent, Sorin Cârțu (68 de ani), fost președinte la Universitatea Craiova, a transmis că el l-a propus pe fostul căpitan al naționalei la gruparea din Bănie ca antrenor principal, însă mutarea nu s-a concretizat. „Chivu putea fi și la Craiova, l-am propus, am avut discuția cu Mihai Rotaru.”, a spus Sorin Cârțu, la Liga Digisport.

Antrenorul a rămas liber de contract după despărțirea de Inter Primavera și nu se grăbește să semneze cu altă echipă. Fostul fundaș, cu rezultate excelente pe banca juniorilor de la Inter Milano, a atras interes și din partea mai multor echipe de club, dar până acum n-a fost convins de niciun proiect.

JCS-Ștefan Moraru