Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Cristi Bobar a declarat faptul că promovarea echipei în Liga 1 nu este doar un vis. CSM Reșița are șanse mari să se salveze de la retrogradare, iar președintele rosso-nerilor consideră că grupării din Valea Domanului îi lipsesc doar sponsorii privați!

„Am discutat încă de acum câteva luni cu mai mulţi posibili sponsori. Vom vedea, pentru că trebuie să ne hotărâm destul de repede dacă vrem să schimbăm acţionariatul şi ne dorim acest lucru. Cât despre promovare, cu toţii visăm să vedem Reşiţa în Liga 1. De fapt, nu este un vis, cu multă muncă se poate. Anul acesta avem un alt obiectiv, pe care cred că ni-l vom îndeplini, iar apoi ne vom pune la masă şi vom discuta obiectivul pe anul viitor, sau pe anii viitori. Aşa cum a spus şi domnul primar, în primul rând trebuie finanţare, antrenor bun avem, jucători valoroşi avem, ar mai trebui completat puţin lotul şi ne putem gândi şi mai departe, să nu mai facem strategii pe termen scurt cum am făcut anul acesta”, a declarat Cristi Bobar, președintele CSM Reșița.

JCS-Ștefan Moraru

1 Comment

  1. Mai trebuie și investiții căci stadionul nu îndeplinește condițiile pentru liga I. Ar fi păcat să avem echipă în liga I dar să fie nevoită să joace pe la Tr. Severin, Tg. Jiu, Timișoara sau Arad. Poate cineva se gândește la un stadion nou, așa cum sunt în alte părți. Se poate scrie un proiect, se poate atrage o finanțare de multe milioane de euro și, în vreo doi ani, am putea avea la Reșița un stadion de top. În paralel, ar putea promova și echipa.

Adaugă comentariu