Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Cristi Bobar a sărit în apărarea galeriei după ultimele evenimente și a precizat faptul că ar trebui să existe o colaborare între CSM Reșița, Guardia Ultra și conducerea Jandarmeriei Caraș-Severin!

Pentru CSM Reșița urmează un meci extrem de greu, sâmbătă, 17 aprilie, de la ora 11, cu Concordia Chiajna, joc ce se va disputa pe teren propriu. Rosso-nerii au mare nevoie de victorie pentru a putea spera în continuare la locul 5, cel care asigură prezența la barajul pentru rămânerea în Liga 2. Momentan, Reșița este pe locul 6, cu 22 de puncte, iar Unirea Slobizia este pe 5, cu un punct în plus. Chiajna este poziția 4, cu 28 de puncte.

„După victoria de la Bacău am luat o gură de aer și ne așteaptă un meci extrem de greu sâmbătă cu Chiajna, o echipă foarte bună, care din punctul meu de vedere trebuia să se bată la promovare. Probabil are cel mai bun lot din Liga 2, dar trebuie să jucăm fiecare meci la victorie pentru a prinde locul de baraj. Trebuie să fim realiști, trebuie să sperăm la locul 5. Am văzut și eu că prin mediul online galeria noastră a supărat puțin Jandarmeria. Din punctul meu de vedere, cred că ar trebui să existe o colaborare între club, galerie și între conducerea jandarmeriei și cred că va exista o astfel de colaborare. În opinia mea, noi chiar avem o galerie civilizată, respectată în țară, o galerie care nu a făcut probleme acasă la meciurile cu Rapid, Petrolul, Craiova și a înțeles de multe ori punctul de vedere al jandarmilor. Galeria nostră chiar își dorește să încurajeze echipa de pe deal, respectând protocolul care este în această pandemie. Aș dori să rog frumos Jandarmeria să fie deschisă și să avem în continuare o colaborare bună, pentru că nu suntem ca la alte cluburi unde galeriile sau ultrașii fac mari probleme și vin foarte multe amenzi la echipă din această cauză. La noi nu este cazul și această galerie a încurajat echipa absolut peste tot și nu este una de moment. Guardia Ultra a încurajat CSM Reșița în Liga a IV-a, în Liga 3 și acum în Liga 2. Oriunde am fost galeria a fost trup și suflet alături de jucători, antrenori și conducători, indiferent de numele acestora. Chiar sper să existe această colaborare deoarece eu țin foarte mult la acest club și nu văd un impediment dacă suporterii vin în afara stadionului, pe deal, ca să încurajeze echipa. Avem mare nevoie de susținerea galeriei în acest moment, jucătorii îi respectă foarte mult pe suporteri și au mare nevoie de ei”, a declarat Cristi Bobar, președintele CSM Reșița.

JCS-Ștefan Moraru