Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Președintele PNL, Crin Antonescu, este așteptat marţi, 20 mai, în Caraș-Severin pentru a se întâlni cu susținătorii liberali din județ.

Programul liderului liberal începe la ora 9.30 la Fârliug, cu un miting electoral după care, la ora 10.30, acesta va participa la o conferință de presă la sediul Consiliului Județean Caraș-Severin.

Va urma apoi un alt moment în care Antonescu se va afla în fața liberalilor cărășeni: începând cu ora 12.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Reșița, va avea loc un alt miting electoral.

La ora 14 președintele PNL este invitat la sediul Episcopiei Caransebeșului. Ultima întâlnire cu electoratul liberal la care va fi prezent Crin Antonescu este programată la ora 16.30 la Obreja, unde acesta va dialoga cu membrii și simpatizanții PNL din zona Caransebeș-Oțelu Roșu.

Lidia Almăjanu

2 Comments

  1. Ce ai facut d-le Antonescu in noaptea de 2 spre 3 Aprilie 2013 cand d-l Ponta i-a numit procurorii lui Basescu ? Dar in 3 Aprilie / In 4, 5 Aprilie?…si tot asa pana pe data de 26 Februarie 2014 orele 21:46 ? Ai dormit cetatene Antonescu ? Ai vegheat ? Lamureste-ne si pe noi astia care inca speram ca fabricile sa scoata fum pe cos…

Adaugă comentariu