COVID-19: un deces, 31 cazuri noi şi două repozitivări - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Cu noile cazuri confirmate cu SARS COV-2, numărul persoanelor infectate în judeţul nostru se apropie de 700!

În ultima raportare comunicată marţi de Direcţia de Sănătate Publică a județului Caraş-Severin se remarcă, din păcate, acelaşi trend ascendent din ultima vreme în ceea ce priveşte evoluţia COVID-19. Astfel, numărul total al persoanelor confirmate pozitiv de la debutul pandemiei a ajuns la 695, în urma testelor efectuate încă 31 de cărăşeni fiind depistaţi cu noul coronavirus. De asemenea, au fost raportate şi două cazuri de repozitivare.

La capitolul decese, judeţul nostru este menţionat doar în raportarea naţională, însă DSP CS informează că în 31 august a mai fost înregistrat un deces, acesta urmând să fie evidenţiat în următoarea raportare. Este vorba de un bărbat în vârstă de 75 de ani din Bocşa care a decedat luni, pe secţia ATI a Spitalului Judeţean Reşiţa. Acesta avea comorbidităţi: insuficienţă respiratorie acută, eventraţie abdominală, citoliză hepatică, insuficienţă renală.

În acest moment în spitalele suport COVID-19 sunt internaţi 102 pacienţi (50 Reşiţa plus 2 ATI, 49 Caransebeş plus 1 ATI).

JCS-A.G.