Quantcast
Covid-19 și la Progresul Ezeriș! Meciul cu Ghiroda și Giarmata Vii a fost amânat! - Caon.ro
Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Partida era programată sâmbătă, 26 septembrie, de la ora 17, însă cei de la Ezeriș nu au mai făcut deplasarea în județul vecin!

Au apărut mai multe teste pozitive în cadrul echipei, spun cei de la Ezeriș, fără a oferi însă mai multe detalii. În aceste condiții, partida se va disputa la o altă dată stabilită de organizatorii competiției.

„Nu ne deplasăm la Ghiroda, iar partida nu se va mai disputa. S-a amânat pentru o altă dată. Este o situație delicată, ambele echipe sunt implicate. Vrem să gestionăm cu cap această situație de scurtă durată. Avem probleme de efectiv, dar cu siguranță că vom depăși cu bine această situație de moment și Progresul va urca în clasament în etapele următoare. Sunt convins că vom realiza lucruri pozitive în partidele viitoare”, a declarat Adrian Enășescu, antrenorul Progresului Ezeriș.

În primele două etape, nou-promovatei în Liga 3 nu i-a mers prea bine, suferind două înfrângeri, una în deplasare la Pecica și alta pe teren propriu cu Dumbrăvița, principala favorită la promovarea în Liga 2.

JCS-Ștefan Moraru