COVID-19: nou record de îmbolnăviri în Caraş-Severin! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Dacă la nivel naţional se înregistrează aproape zilnic record după record de îmbolnăviri, de data aceasta şi în judeţ avem un nou record, cu cele 62 de cazuri înregistrate în ultimele 24 de ore!

Informaţiile raportate marţi de Direcţia de Sănătate Publică din Caraş-Severin sunt de natură să tragă un semnal de alarmă cu privire la respectarea măsurilor de protecție, fiindcă testele pozitive înregistrate într-un interval de doar 24 de ore sunt mult prea multe pentru judeţul nostru. Astfel cu cele 62 de cazuri noi, numărul total al îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2 a ajuns la 1.501.

Din păcate a fost raportat şi un deces. Este vorba de un bărbat în vârstă de 74 de ani din cartierul Cuptoare (Reşiţa), care a decedat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa şi avea boli asociate, respectiv Parkinson, hipertensiune arterială esenţială stadiul 2 cu risc cardiovascular foarte înalt, adenom de prostată, cardiopatie ischemică şi AVC ischemic.

Numărul total al deceselor a ajuns la 89, din care 83 în Caraş-Severin şi 6 în Timiş. În acest moment, în spitalele cărăşene sunt internaţi 135 de pacienţi (79 la Reşiţa, din care 5 la ATI şi 56 la Caransebeş, din care 2 la ATI).

JCS-A.G.