Caraş-Severin, Romania

OBREJA – Altă victimă a inconștienței a fost înregistrată, ieri, în afara satului Ciuta din comuna Obreja, unde un copil a fost grav rănit în urma unui accident rutier!

Polițiștii din Caransebeș au fost anunțați despre evenimentul produs pe DC 4, aceștia putând afla că, „în timp ce tatăl minorului conducea un autoturism în direcția Iaz, într-o curbă ușoară la stânga, minorul s-ar fi desprins din scaunul pentru copii în care era transportat neasigurat în centuri și, lovind portiera, aceasta s-a deschis, iar minorul a căzut din autoturism pe partea carosabilă. În urma accidentului, minorul a fost grav rănit și transportat la spital. Conducătorul auto, de 44 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând ca nu a consumat băuturi alcoolice. În cauză a fost întocmit un dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările“, a precizat Poliția Caraș-Severin.

Din păcate, cu fracturi la cap și coloană, băiețelul a murit la spital!

Reamintim că, zilele trecute, un alt părinte a fost protagonistul unui accident la Caransebeș, în urma căruia fiul său de 7 ani a fost grav rănit, în timp ce se afla pe un ATV!

JCS-A.M.