Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Potrivit unei decizii recente a administraţiei locale, un nou act adiţional va fi încheiat cu societatea comercială Marcom Fantastic SRL care difuzează filme la Cinema „Dacia“ din cartierul Govândari!

Contractul de asociere în participaţiune încheiat între cele două părţi în anul 2015 va fi prelungit cu încă un an, dar cu unele modificări. Mai exact, este vorba de completarea unui articol din contractul iniţial datorită situaţiei actuale, legate de pandemia de coronavirus, dar şi a ultimelor dispoziţii din hotărârea nr.34 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă din data de 16 octombrie, prin care activitatea în sălile de cinema şi spectacole este interzisă.

Ca urmare, în locaţia de pe B-dul Republicii nr.15, asociatul secund nu va mai avea obligaţia de a pune la dispoziţie toată aparatura necesară 2D şi 3D, precum şi ochelarii de vizionare pentru o perioadă de un an de zile, cu posibilitatea de prelungire. O altă clauză se referă la suportarea, de către Primăria Reşiţa, a unei chirii lunare de 20.000 lei pe o perioadă de un an, pentru sistemul de proiecţie care se compune din Proiector Barko, Modul polarizare V3, Ecran Silver Screen 3D, Procesor cinema Dolby şi Sistem Audio.

Toate celelalte clauze au rămas în vigoare, printre care şi cea referitoare la cotele alocate din profitul realizat: Primăria Reşiţa 40% şi SC Marcom Fantastic 60%.

JCS-Nicoleta Moraru

FOTO: claudium.ro