Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Uzina caransebeșeană va asigura osiile cu care vor fi utilate locomotivele produse de cei de la Softronic Craiova pentru export, cu precădere în Suedia!

„Echipa Caromet Caransebeș bifează al doilea an pe creștere și semnează un contract cadru pe 10 ani cu producatorul de locomotive Softronic Craiova! Suntem o echipă mândră, inimoasă, care a depășit cu bine provocările din vara lui 2020 și iată că cei doi ani consecutivi de creștere ne fac să ridicăm fruntea, să cinstim sacrificiul și munca depusă de foștii noștri colegi în cei peste 50 de ani de existență a uzinei, să privim înainte cu speranța că producția romînească va renaște și cuceri, ca și Softronic și Caromet, din nou piețele internaționale! Mulțumesc, apreciez și sunt mândru de rezultatele eforturilor depuse de întreaga echipă a Caromet!”, a declarat Dan Cataranciuc, directorul general al societății caransebeșene.

Cunoscuți în toată România, și nu numai, și pentru boghiurile fabricate la Caransebeș, cei de la Caromet au fost întrebați dacă se va relua și producția de boghiuri de locomotive, aceștia precizând: „Deocamdată osii și aici am început retehnologizarea secției, abia apoi ne putem gândi să reluăm și alte fabricații cum ar fi boghiurile de locomotivă!”

JCS-R.M.

FOTO: CAROMET