Caraş-Severin, Romania

În noapte de 25 martie, în jurul orei 00.15, un echipaj format din poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Oraviţa a oprit pentru control pe comunicaţia Oraviţa – Reşiţa un autoturism condus de M.E. de 21 de ani. În maşină se mai aflau R.R., de 23 de ani, S.P., de 22 de ani şi B.I., de 21 de ani toţi din Bocşa. În urma controlului efectuat, poliţiştii de frontieră au depistat, ascunsă în interiorul autoturismului, cantitatea de 14.000 de ţigarete netimbrate şi fără documente de provenienţă.

La Oraviţa, după ţigări

Cei patru bocşeni au declarat oamenilor legii că au achiziţionat ţigările din Oraviţa, cu intenţia de a le comercializa în localitatea de domiciliu. Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de aproximativ 5.000 de lei, a fost confiscată iar maşina, în valoare de circa 8.500 de lei, a fost indisponibilizată. „Totodată, pe numele celor patru persoane au fost întocmite actele premergătoare
începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi evaziune fiscală“, informează comisarul Florin Crăciun din cadrul IJPF Caraş-Severin.

Anca Preda