Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În ședința de joi, a fost validat mandatul de consilier județean al lui Florentin Bocșan, membru PNL, care ocupă locul lăsat vacant de Aurel Miclea!

În primăvara acestui an, liberalii din Consiliul Judeţean anunțau că Aurel Miclea nu mai face parte din PNL și nici din Consiliul Județean Caraș-Severin. Motivul invocat de liberali pentru excluderea lui Miclea din partid a fost condamnarea acestuia într-un dosar penal. Sprijinul politic a fost retras, la doi ani după condamnare, şi asta pentru că Miclea nu şi-a dat demisia din funcţia de consilier judeţean. Sau cel puţin aşa susţin aleşii judeţeni liberali.

Timp de câteva luni, liberalii au avut un om în minus în forul județean, până joi, 28 noiembrie, când s-au prezentat cu un proiect de hotărâre pentru validarea mandatului de consilier județean al lui Florentin Bocșan, supleant pe lista de candidaturi a PNL la alegerile locale din 2016. Şi PSD are formula completă de consilieri, după ce luna trecută în locul lui Marius Damian, care şi-a dat demisia pentru a ocupa funcţia de administrator al judeţului, a venit Lusi Stoicu. Florentin Bocşan a depus ieri, în plenul şedinţei, şi jurământul.

N.C.