Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Dezvăluirea a fost făcută chiar de către primarul Reşiţei, Nelu Popa, într-o conferinţă de presă susţinută azi. Edilul mai spune că era frumos „ca un procuror de la DNA să se deplaseze la Reșița, nu să cheme 20 de consilieri într-un birou acolo ca pe vremea Gestapo-ului“!

Aleşii locali reşiţeni au fost convocaţi la DNA Timișoara mâine şi poimâine, adică în 26 şi 27 ianuarie. „Mâine, jumătate din consilierii locali sunt la DNA și poimâine cealaltă jumătate. Au fost convocați pentru nu știu ce ședință de consiliu local de acum doi ani. Nu știm pentru ce. Nici nu este treaba mea, eu știu de la ei, că oamenii s-au panicat, <<de ce mergem noi la DNA>>, și vorbesc unii cu alţii: <<domne, și tu mergi la DNA>>. <<Da, și eu joi>>, <<la ce oră, să mergem cu aceeași mașină>>. Ar fi fost frumos ca un procuror de la DNA să se deplaseze la Reșița, nu să cheme 20 de consilieri într-un birou acolo ca pe vremea Gestapo-ului, nu e o chestie rațională. Stupizenia e cu atât mai mare cu cât toată șandramaua asta se întâmplă în baza unei reclamații făcute de un om nebun“, consideră Nelu Popa.

Edilul a mai mărturisit şi faptul că în urmă cu patru luni a fost şi el pe la Timişoara la un proces, la Curtea de Apel. „Nu știam cu cine, nu mi-am angajat avocat, am zis să mă duc și m-am trezit cu Marius Hegheduș în sală. Veneau pe acolo oameni în cătușe, oameni scoși din pușcărie, aduși să depună mărturie, Popa stă cu Hegheduș la Curtea de Apel“, a mai precizat primarul Reşiţei.

JCS-N.C.

6 Comentarii

 1. Bineinteles nimeni nu stie si nu a facut nimic tipic romanesc oare chiar nu stie edilul? Va afla sigur

  • Presupun ca e vorba de Marius Heghedus, fost contracandidat al primarului la ultimele alegeri pt. functia de primar care a facut ceva scandal inainte si dupa alegeri si ameninta pe atunci cu reclamatii pt. motive doar de el cunoscute. Biologic este fiul fostei directoare de la fostul liceu industrial 4. Nu-l infrunta personal pe primar ci facea declaratii prin presa si precum se vede reclamatii pe la diverse institutii. Un fel de „patriotul nationale” care si-a exercitat „drepturile” pina la capat pt. ca el stie mai bine decat ceilalti ce trebuie sa faca primarul, presedintele si in general oricine altcineva din stat. Pot fi gasiti si aici pe forum si-i recunosti dupa aceleasi criterii: ei stiu ce-i bine sau nu indiferent de subiect.

   • @Dinu: Am vazut cine este Marius Heghedus. Aparent este un om educat, civilizat, care are in spate o vasta experienta.
    Nu pot zice ca nu e bine sa faca reclamatii, sesizari, iar daca a gresit primarul sau consilierul, atunci sa raspunda in fata legii.
    Dar daca acest Heghedus face precum altii de aici de pe forum sau de pe alte site-uri locale, atunci ar trebui dânsul sa raspunda pt afirmatii nejustificate, minciuni, altertare fara motiv a autoritatilor.
    Sa vedem mai departe. Poate Heghedus are dreptate.

    • Are toate libertatile specificate in Constitutie si e liber sa reclame ce vrea; daca are dreptate sau nu, vom vedea (personal nu cred, mie mi se pare ca se considera un geniu neinteles dincolo de aparente): una dintre problemele noastra majore este faptul ca e plina tara de procesomani care sufoca tribunalele si blocheaza institutii ale statului profitand de faptul ca reclamatiile nefondate nu sunt sanctionate macar cu o amenda. Spre deosebire de SUA unde un proces se poate finaliza cu pedepsirea reclamantului pt. ca judecatorii dau sentinte la fiecare dosar care ajunge in fata lor, a consumat timp pt. a-l analiza care trebuie platit de cineva.

     • Procesomani daca am fi, ar arata mult mai bine tara asta.
      Sunt in proportie mica astia, dar institutile sunt praf.
      Un procesoman mai cunoaste si ceva legi.
      O buna parte din populatie habar nu are ca are dreptul la viata..

Adaugă comentariu