Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Dezvăluirea a fost făcută chiar de către primarul Reşiţei, Nelu Popa, într-o conferinţă de presă susţinută azi. Edilul mai spune că era frumos „ca un procuror de la DNA să se deplaseze la Reșița, nu să cheme 20 de consilieri într-un birou acolo ca pe vremea Gestapo-ului“!

Aleşii locali reşiţeni au fost convocaţi la DNA Timișoara mâine şi poimâine, adică în 26 şi 27 ianuarie. „Mâine, jumătate din consilierii locali sunt la DNA și poimâine cealaltă jumătate. Au fost convocați pentru nu știu ce ședință de consiliu local de acum doi ani. Nu știm pentru ce. Nici nu este treaba mea, eu știu de la ei, că oamenii s-au panicat, <<de ce mergem noi la DNA>>, și vorbesc unii cu alţii: <<domne, și tu mergi la DNA>>. <<Da, și eu joi>>, <<la ce oră, să mergem cu aceeași mașină>>. Ar fi fost frumos ca un procuror de la DNA să se deplaseze la Reșița, nu să cheme 20 de consilieri într-un birou acolo ca pe vremea Gestapo-ului, nu e o chestie rațională. Stupizenia e cu atât mai mare cu cât toată șandramaua asta se întâmplă în baza unei reclamații făcute de un om nebun“, consideră Nelu Popa.

Edilul a mai mărturisit şi faptul că în urmă cu patru luni a fost şi el pe la Timişoara la un proces, la Curtea de Apel. „Nu știam cu cine, nu mi-am angajat avocat, am zis să mă duc și m-am trezit cu Marius Hegheduș în sală. Veneau pe acolo oameni în cătușe, oameni scoși din pușcărie, aduși să depună mărturie, Popa stă cu Hegheduș la Curtea de Apel“, a mai precizat primarul Reşiţei.

JCS-N.C.