Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Asta i-a cerut Valentin Dascălu viceprimarului Marius Isac, supărat din cauza „minunilor“ pe care operatorul de apă și canalizare le lasă pe străzile Caransebeșului.

Discuțiile au pornit după ce venerabilul consilier PSD a solicitat refacerea dalelor pe două străzi, dar și dale noi în zona centrală. „E ultima intervenție pe care o mai fac în mandatul ăsta. De două ori v-am interpelat și v-am rugat să rezolvați străzile Cazărmii și Racoviței, e a treia oară când vă spun și nu vă mai spun, de aici nu mai spun nimic, o să le spun oamenilor că nu se poate. Am pierdut și garanție, chemați-l pe ăla să pună dalele la loc. Și v-am mai rugat, chemați-i să termine și la Judecătorie în față”, a spus Dascălu în plenul legislativului local.

Viceprimarul Marius Isac l-a lămurit imediat: „Nu s-a pierdut nicio garanție! Dle Dascălu, anul ăsta pavaj la Judecătorie în față, când termină colegul dv de partid, dl Isac (Daniel Isac, consilier PSD și șeful AquaCaraș Caransebeș – n.r.), lucrările de cuplare la noua rețea. Nu punem pavaj ca apoi dl Isac să-l scoată pentru branșamente. Sunteți de acord dumneavoastră, ca și consilier PSD, ca acolo unde AquaCaraș sparge fără autorizație să dăm amenzi?”.

La auzul celor spuse de viceprimar, Dascălu a fost categoric. „Nu face, dați-i domnule amenzi, vă rog să-i dați! Cât mai mari! Legea trebuie să-i rezolve și pe domnii de la AquaCaraș care ne fac <<minuni>> pe străzi”, a încheiat social-democratul, spre surprinderea colegului de partid, șef la AquaCaraș Caransebeș.

R.M.