Conducere militară la Secţia ATI a SJU Reşiţa - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Ministerul Apărării Naţionale, la cererea managerului Alina Stancovici, a detaşat un medic militar să conducă Secţia ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa!

Medicul Sorina Dumitrache de la Spitalul Militar Braşov va conduce o perioadă cea mai dificilă secţie a spitalului reşiţean, secondată de asistentul şef Raluca Floricel, de la acelaşi spital.

„Prin ordin al Ministrului Apărării au fost detaşate cele două doamne, dânsele au şi sosit la Reşiţa. ATI este cea mai importantă secţie a unui spital. Eu am încercat să fac lucrurile să meargă, nu am prea avut cu cine. Am cerut extensia ATI, nu am fost ajutată. Şi am cerut sprijin. Conducerea militară nu a venit să taie capete, ci să ne sprijine şi să facă în aşa fel încât lucrurile să meargă bine. O organizare militară riguroasă înseamnă un lucru constructiv pentru Spitalul Judeţean Reşiţa nu doar pentru că ATI este o secţie din prima linie, ci şi pentru faptul că are legătură cu toate secţiile“, ne-a declarat managerul Alina Stancovici.

JCS-Nina Curiţa