Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Municipalitatea reşiţeană a luat decizia de a transmite live, online, concertul în care IPR Simfonic întâlnește orchestra camerală independentă Tymes Orchestra, eveniment programat pentru 12 septembrie, pentru a sărbători finalizarea lucrărilor de modernizare a Centrului Civic!

Asta în urma cererii foarte mari, mai ales că locurile disponibile în piaţa centrală, la eveniment, s-au epuizat mai ceva ca pâinea caldă, la scurt timp după anunţul iniţial.
Evenimentul va fi difuzat în direct, pe pagina de Facebook a Primăriei Reșița, iar transmisia va fi accesibilă doar pe durata concertului, nu şi ulterior.

Nu trebuie uitat faptul că acest concert este şi un demers caritabil, spectatorii putând fi solidari cu cauza primei clinici de recuperare oncologică din România, Clinica Nera. În cadrul evenimentului, în Centrul Civic va fi amplasată o urnă pentru donaţii, iar cei care nu vor ajunge acolo, îşi vor putea aduce contribuţia online (http://www.clinicanera.ro/ro/doneaza).

Echipa proiectului va desfășura repetițiile generale între 9 şi 11 septembrie, la spațiul Faber.community din Timișoara. Toate locurile la concert sunt rezervate integral, iar purtarea măștii este obligatorie pe durata întregului eveniment.

JCS-A.M.