Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Înființate în baza unui proiect finanțat prin PNRR, două centre vor fi amplasate pe străzile Grădiște și Vântului. Cele două centre pe care Primăria Municipiului urmează să le amenajeze până la 30 septembrie 2025 urmează să asigure colectarea separată a deșeurilor menajere care nu pot fi colectate direct de la cetățeni!

Este vorba, mai precis, despre: deșeuri reciclabile și biodeșeuri care nu pot fi depuse în pubelele individuale; deșeuri voluminoase; deșeuri de echipamente electrice și electronice; baterii uzate; deșeuri periculoase; deșeuri din construcții și demolări; deșeuri din lemn și mobile; deșeuri textile; deșeuri din anvelope; deșeuri de cadavre animale; deșeuri de grădină.

Proiectul „Dezvoltarea, modernizarea și completarea sistemelor de management integrat al deșeurilor municipale în Municipiul Reșița prin construirea unui număr de 2 (două) centre de colectare prin aport voluntar”, în valoare de 9,11 mil. lei, este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, investiția 1 „Componenta 3, Managementul deșeurilor“.

JCS-Walter Fleck

Adaugă comentariu