Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Până la urmă, cei de la Compania Națională de Investiții (CNI) s-au decis și au emis ordinul de începere a lucrărilor la bazinul care va fi construit în Caransebeș, în incinta ștrandului din Teiuș. Anunțul l-a făcut chiar primarul Felix Borcean, care aștepta de ceva vreme ca firma din București care a câștigat contractul de 20 de milioane de lei, în urma licitației CNI, să demareze lucrările!

„Vestea zilei este începerea lucrărilor la ștrand, la bazinul didactic de înot, au început lucrările. Aveam o îndoială, pentru că la un moment dat doamna director de la CNI mi-a spus că este foarte posibil să se anuleze licitația și să se reia procedura, dar se pare că s-a ajuns la o altă variantă și e cea pe care mi-am și dorit-o, să nu se mai tărăgăneze începerea lucrărilor la această investiție.“, a precizt primarul Felix Borcean.

Cât despre cealaltă mare investiție din Caransebeș, cea a creșei din zona Racovița, acolo, după un început destul de greoi, lucrarea pare să se fi împotmolit. Constructorul din Măgurele care a câștigat licitația la CNI a subcontractat uneia din Caransebeș, iar în momentul de față, potrivit edilului, „creșa este în stand-by, dar lucrările vor fi reluate“. La creșă, investiția e de aproape 12 milioane de lei!

JCS-R.M.