Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Asta este concluzia trasă de simpli cetățeni după ce au văzut imaginile postate de drumari, cu mobilierul dintr-un loc de parcare vandalizat de amorul artei, cu o zonă cu indicatoare rupte, ambele pe DN 6, și cu un parapet îndoit pe DN 58B, toate în Caraș-Severin!

„La revizia efectuată pe drumurile naționale din județul Caraș-Severin, drumarii au remarcat că s-au distrus mobilierul dintr-o parcare de pe DN 6 între Jupa și Constantin Daicoviciu, indicatoare rutiere pe DN 6 la Buchin și un sector de parapet marginal pe DN 58B între Reșița și Bocșa. Aceste întâmplări care afectează patrimoniul drumurilor rămân, din păcate, în categoria incidentelor cu autor necunoscut, la fel ca și depozitarea deșeurilor provenite din gospodării în parcări“, au precizat reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara.

La respectivul mesaj, cineva concluziona că doar cu camerele de supraveghere se pot evita asemenea situații, spre uimirea altcuiva, care se mira dacă chiar avem nevoie de camere pentru a fi civilizați. Inițiatorul discuției i-a răspuns: „Cred că da… De undeva începem să ne îndreptăm. Adică se poate accepta la infinit «autor necunoscut»? Dar cu proba pe masă, cu o amendă bunicică, vom deveni mai civilizați“.

JCS-A.M.