CITY CENTER REŞIŢA – Jurnal de şantier - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Iubim vara, dar mai ales energia care vine odată cu acest anotimp, senzația de libertate, glasul celor mici la locul de joacă sau serile petrecute împreună cu cei dragi. Zumzetul din șantierul City Center nu se domolește nici el, tocmai de aceea scriem în paginile albe ale Jurnalului retrospectiva lunii iunie! 

City Center – o poveste inspirată

Începutul verii aduce un progres vizibil în activitatea de lucru pentru apartamente, iar primele vești le avem de la echipele care s-au ocupat de tencuieli, gletuire și aplicarea amorsei în apartamente, aceste etape fiind finalizate. Se continuă cu aplicarea lavabilei, iar luna aceasta se vor monta ușile de interior, ușile de intrare în apartament și podelele laminate.

De un progres considerabil se bucură și lucrările de montare a gresiei și faianței, acestea fiind finalizate în proporție de 75%.

Se lucrează progresiv și în zona spațiilor comune (holuri de acces, coridoare și scări interioare), aici se execută montarea plăcilor ceramice Terazzo, montarea tavanului de rigips, finalizare instalații electrice, finisarea pereților: tencuială, glet, amorsă și lavabilă.

În paralel, în zona parcării interioare de la demisol, au fost montate ventilatoarele tip jet pentru evacuarea noxelor şi gazelor, instalaţiile electrice pentru iluminat și hidranții.

La exterior

Echipele lucrează la aplicarea decorativei pe fațada blocului (progres 85%), la montarea peretelui-cortină pentru zona comerciala (progres 90%), la amenajarea spațiilor exterioare: spații verzi, platforme de parcare, incluzând montarea pavajului şi a bordurilor (progres 35%).

Sperăm să vă bucure aceste vești și să vă întărească convingerea de a lua o decizie inspirată alegând City Center Reșița.

Până luna viitoare, gânduri bune, pline de inspirație!

Pe curând!