City Center Reșița își continuă povestea! Apartamentele sunt finisate! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Toamna și-a intrat în drepturi, o replică des întâlnită. Poate unii consideră acest anotimp mohorât și friguros, dar la o simplă plimbare pe aleile orașului se observă ușor că toamna este plină de culoare și inspirație.

Viziunea pe care o conturăm în Jurnal este constituită de zumzetul frunzelor zvârlite pe alei, zgomotul creat de pasul grăbit al trecătorilor, apusurile sau soarele timid care se ivește dimineața printre clădiri.

Nici un tablou de toamnă nu ar fi complet fără zumzetul din șantier. City Center vibrează în ritm alert schimbându-și hainele anotimp după anotimp. Știm că ești nerăbdător să afli totul despre progresele echipelor, așa că suntem mereu pe șantier pentru a prelua cele mai noi informații.

Apartamentele pregătite de predare

„Finisate la cheie“ – acesta este stadiul la care au ajuns în acest moment apartamentele din City Center unde nivelul de confort, siguranță și indicele calitativ se regăsește în toate soluțiile și sistemele implementate, cum ar fi:
ÎNCĂLZIRE ÎN PARDOSEALĂ: module termice OVENTROP / REHAU
INSTALAȚII ELECTRICE SMART: GEWISS
PLĂCI CERAMICE: TEMPINI / DELTA STUDIO
OBIECTE SANITARE: GROHE / RAK CERAMICS
UȘI INTRARE: DIERRE GO
UȘI DE INTERIOR: 3elle – Italia
TÂMPLĂRIE: Qfort 5 Stars
SISTEM DE FAȚADĂ VENTILATĂ cu placi de ciment AQUAPANEL
IZOLARE TERMICA/FONICĂ: cărămidă ceramică + vată bazaltică

Mai mult decât atât, echipele de design interior și amenajare au pregătit apartamentele la cel mai mic detaliu cu elemente de mobilier și decor ce satisfac cerințele celor mai îndrăzneți și inspirați proprietari.

Documentația finală pentru predarea apartamentelor este completă, astfel programările la notar pentru semnarea contractelor autentice au demarat deja.

Lucrările continuă la exterior și zonele spațiilor comune. În paralel s-a acționat pe zonele spațiilor comune atât interioare cât și exterioare.

Cele două lifturi de la KONE ce deservesc zona rezidențiala au fost montate și sunt gata de utilizare iar pe cele două scări interioare și pe coridoare au fost finalizate placările cu plăcile Terrazzo. Lucrările la aplicarea balustradelor de la balcoane din sticlă securizată sunt și ele finalizate în proporție de 80%.

Un progres semnificativ s-a înregistrat la lucrările exterioare (parcări exterioare, alei pietonale, iluminat arhitectural, curtea blocului), acestea fiind gata în proporție de 70%.

Sperăm să vă bucure aceste vești și să vă întărească convingerea de a lua o decizie inspirată alegând City Center Reșița.

Pe curând!