CITY CENTER: INVESTEȘTE ÎN CALITATEA VIEȚII PE TERMEN LUNG! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania


Care sunt acele lucruri care îţi aduc zâmbetul pe buze?

Dincolo de nevoile de bază, fiecare om are alte răspunsuri, dar frumusețea oamenilor stă tocmai în individualitate și în diferențele care ne fac unici.

Când vorbim însă de o viață bună, ne referim la aspectele esențiale întrunite conform cu așteptările noastre, care se referă la calitatea vieții.

City Center Reșița este un complex rezidențial în care calitatea vieții primează și îmbină confortul cu toate facilitățile de care are nevoie un cartier bine structurat, locul în care „acasă“ se va redefini prin confort, utilitate și respect față de locuitorii săi.

Calitatea vieții locuitorilor din complex se reflectă și în interiorul locuințelor, în finisajele apartamentelor, în compartimentările ce îmbină utilul cu elegantul, în aspectul contemporan, în frumusețea și echilibrul detaliilor. Mai mult decât o simplă locuință, apartamentele noi din City Center Reșița oferă relaxarea mult râvnită în intimitatea propriului cămin, într-un spațiu confortabil, vesel și primitor.

Gândite în așa fel încât fiecare rezident poate personaliza spațiul după propria viziune, locuința ta devine un important factor pozitiv în calitatea vieții.

Redăm mai jos câteva idei privind abordarea noastră despre confort, despre valoarea acestuia.

O locuință „smart“, personalizată nevoilor tale de funcționalitate, ergonomice și estetice, realizată cu materiale de calitate și inovatoare, cu dotări moderne, care răspunde într-adevăr cu inteligență, îți asigură confortul. Astfel, nu obții doar un simplu „acasă“, pentru că vei beneficia și de flexibilitate, inovație și inteligență, de echilibru și, nu în ultimul rând, de economie.

Tradiționalul avizier de la intrarea în bloc, unde se afișează lună de lună întreținerea, va dispărea!

Întreținerea la bloc trebuie să fie simplu de gestionat, transparentă și ușor de plătit. Plata întreținerii se poate dovedi o provocare dacă lucrezi de dimineață până noaptea târziu și nu te nimerești acasă în zilele destinate plății obligațiilor.

Și cum faci să plătești fără să respiri același aer cu administratorul sau cu alți vecini? City Center Reșița îți oferă posibilitatea de a face plata întreținerii prin telefon cu ajutorul unei aplicații, direct din confortul apartamentului tău.

O rețetă unică, universal valabilă pentru fericire și o calitate a vieții foarte bună poate că nu există, dar cu siguranță aceasta poate începe în intimitatea și confortul propriului cămin, alături de cei dragi. Te invităm să descoperi un proiect rezidențial inedit, contemporan, adaptat nevoilor actuale.