Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. În sfârşit te-ai decis să faci o schimbare de proporţii în viaţa ta şi ai ales să te muţi. Dar unde? Răspunsul pentru o schimbare adevărată îţi este oferit chiar în Centrul Civic, în cea mai nouă clădire care se conturează în peisajul urban: City Center.

Cine ar fi crezut acum câţiva ani că în Centrul Reşiţei se mai poate construi ceva? Sau cine ar fi crezut că vatra oraşului ar putea căpăta alt aer decât cel pustiu şi abandonat care părea să lâncezească lângă minunea cinetică a maestrului Constantin Lucaci? Ei, bine, inima industrială a Reşiţei se reconturează într-o direcţie a modernizării şi a aventurii. În paralel cu dezvoltatorii de la City Center, municipalitatea creionează un nou Centru Civic, cu o piaţă modernizată, cu dale solide, din care curg promenade spre alte zone ale urbei, cu poduri recondiţionate şi cu un Funicular Aventura Park menit să devină un centru gravitaţional. Fie că vrei să admiri răsăritul de soare deasupra oraşului, la o cafea pe vechiul funicular, fie că vrei să surprinzi apusul dându-te pe tiroliana care urmează să fie amenajată acolo, să ai acel „acasă“ la City Center îţi va fi cel mai convenabil. Şi e lucru mare să te bucuri de confortul unui cămin chiar în inima urbei, după o zi de muncă sau de aventură urbană, unde îţi sunt aproape cele mai noi centre comerciale din oraş, promenadele pe malul Bârzavei sau, de ce nu, stadionul unde poţi face câteva ture de alergări.

„Atunci când eşti în cautarea unui apartament, alege această zonă accesibilă cu infrastructură dezvoltată. Fă-ţi un plan din capul locului, care să cuprindă ceea ce îţi doreşti de la «căminul visurilor tale» şi nu te abate de la criteriile tale sub nici o formă! Indiferent de ofertele pe care agenţii imobiliari ţi le vor prezenta ca fiind «cele mai avantajoase», nu renunţa la criteriile şi «pretenţiile» pe care apartamentul pe care ţi-l doreşti trebuie să le îndeplinească, precum: poziţie, confort, siguranţă, etaj, preţ. Decide de la început să locuieşti la City Center, zona care se pliază cel mai bine nevoilor, priorităţilor tale şi ale familiei, o locaţie ultracentrală, modernă, care-ţi oferă maximum de confort şi siguranţă“, ne asigură dezvoltatorii.

Enable referrer and click cookie to search for pro webber