Cinci reţinuţi şi două percheziţii pentru tâlhărie - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Poliţiştii reşiţeni, coordonaţi de un procuror, au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de cele cinci persoane, trei tineri şi două tinere. Toţi au vârsta cuprinsă între 15 şi 19 ani, sunt din Reşiţa şi sunt bănuiţi că duminică, 7 februarie, undeva în jurul orei 18.20, având feţele acoperite cu măşti de protecţie, ar fi intrat în locuinţa unui bărbat de 63 de ani din municipiu!

Acolo, „prin exercitarea de violențe asupra acestuia, ar fi sustras mai multe bunuri și bani“, ne informează Poliţia judeţului.

În consecinţă, joi, 11 februarie, au fost puse în executare două mandate de percheziţie domiciliară, emise de Judecătoria Reşiţa, la adresele tinerilor bănuiţi de comiterea tâlhăriei calificate. În urma acestor acţiuni, „a fost ridicată o tabletă, despre care există presupunerea rezonabilă că ar fi fost sustrasă din locuința persoanei vătămate. În acest caz au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, iar cei cinci tineri au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin. În cursul zilei de astăzi, aceștia vor fi prezentați procurorului, pentru dispunerea de măsuri legale“, a precizat IPJ CS.

JCS-A.M.